Susret bikera na Svetici

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

U petak i subotu ce se u kompleksu bivše vojarne Svetica u Šišanu održati osmi Black Point Bikers Party, o cemu su jucer novinarima ukratko ispricali Ognjen Zenzerovic i Alen Malenšek iz motociklistickog kluba Black Point.

Prve veceri nastupit ce VIS The Thunderbirds, Brener i Firepost, svi iz Pule, a druge Guns N' Sosed, tribute bend iz Slovenije koji ima dobar scenski nastup, te cover bend TTRT iz srednje Istre. Nakon ponoci slijedi striptiz uz performans.

Pored uživanja u glazbi, u subotu ce se od 16 sati moci razgledati podzemni kompleks Svetice, a zainteresirane ce voditi Zlatko Devedžic iz Nacionalne udruge za fortifikacije Pula.

Tuneli su u izvrsnom stanju i predstavljaju povijest obrane jugovojske i njenog straha od atomskog rata. Razgledavanje ce se organizirati svakih sat vremena ako bude zainteresiranih, a prošle godine je interes za ovu aktivnost bio velik. Ulaz na feštu je besplatan, kao i kampiranje u gustoj borovoj šumi, a može se srediti i privatni smještaj.

- Ovo je cetvrta godina da se ovakav susret održava na Svetici, uvijek je dobro posjecen, a dolaze i bikeri izvan Hrvatske, kazao je Zenzerovic.

Postavit ce i putokaze od ulaza u Pulu do mjesta dogadanja da se oni koji žele doci lakše snadu. Clanovi Black Pointa zahvaljuju se Opcini Ližnjan od koje dobivaju potporu i firmi Tab d.o.o. s kojom imaju odlicnu poslovnu suradnju. (M. Ra.)


Podijeli: Facebook Twiter