Suspendiran: Vratar Medveščaka pijan došao na trening

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Vratar hokejaškog kluba Medveščak Robert Kristan zbog nesportskog je ponašanja, odnosno jer je alkoholiziran stigao na jutrošnji trening, suspendiran na jednu utakmicu pa neće putovati s momčadi u Salzburg na šestu utakmicu četvrtfinala doigravanja EBEL lige protiv Red Bulla, izvijestio je danas glasnogovornik Medveščaka Ranko Vučinić. Kristan je kažnjen i novčano.

"Robert Kristan, unatoč tome što je sinoć nakon utakmice bio obaviješten da će u petak u Salzburgu braniti gol Medveščaka, nije poštovao klupski pravilnik te je noć proveo u izlasku i jutros alkoholiziran došao na trening u Domu sportova. Ovakvo ponašanje u ovim izuzetno bitnim trenucima za plasman momčadi u završnici sezone neodgovorno je kršenje klupskog pravilnika te je odlukom generalnog menadžera kluba, uz podršku trenera i predsjednika kluba, Kristan suspendiran za iduću utakmicu te je i novčano kažnjen. Na ovu odluku kluba igrač nema pravo žalbe. Kristanovo ponašanje osudio je i kapetan momčadi Alan Letang", priopćio je glasnogovornik Medveščaka Ranko Vučinić.

Hokejaši Medveščaka sinoć su poraženi u petoj utakmici četvrtfinala doigravanja EBEL lige u Zagrebu od Red Bull Salzburga nakon produžetka sa 4:5 (0:2, 4:0, 2:0/1:0). Red Bull u seriji na četiri pobjede vodi sa 3:2. Sinoć je za "medvjede" branio Michael Ouzas, kojemu je to bila druga uzastopna utakmica na vratima Medveščaka. U prva tri susreta doigravanja protiv Red Bulla gol Medveščaka branio je Kristan.  (Hina)


Podijeli: Facebook Twiter