Susjedima prijetio smrću, u stanu uzgajao marihuanu

(PU Istarska)
(PU Istarska)

Intervenirajući u srijedu oko 1 sat u Negrijevoj ulici u Puli zbog svađe između susjeda, policija je uhitila 45-godišnjaka iz Pule, stanara zgrade koje je počinio više kaznenih djela, a bit će i prekršajno sankcioniran.

Policija je mjestu događaja utvrdila da je 45-godišnjak nekoliko puta zabio nož u vrata 37-godišnjeg susjeda kojem je pritom i prijetio smrću. Razjareni 45-godišnjak vikao je i nakon dolaska plavaca pa je uhićen i odveden u policijsku postaju.

U srijedu tokom dana policijski službenici su obavili pretragu stana i vozila koje koristi 45-godišnjak te su pronašli nož kojim je muškarac oštetio susjedu vrata.

Pored toga, u stanu 45-godišnjaka pronašli su i 18 stabljika indijske konoplje različitih visina, više komada različitih sjemenki, 80 grama zelene biljne materije, najvjerojatnije marihuane, tablete Helex, digitalne vage, ventilatore i drugu opremu za uzgoj indijske konoplje.

Svi pronađeni predmeti oduzeti su te će se poslati na vještačenje, a protiv 45-godišnjaka podnijeta je kaznena prijava zbog prijetnje, uništenja i oštećenja tuđe stvari i zloporabe droga, a u prekršajnom postupku odgovarat će zbog narušavanja javnog reda u mira na osobito drzak način. (M. VUKŠIĆ; foto PU Istarska)
 


Podijeli: Facebook Twiter