Sušić spreman i dalje voditi reprezentaciju BiH

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Nogometni stručnjak Safet Sušić izrazio je očekivanje da će i dalje ostati na izborničkom mjestu bosanskohercegovačke nogometne vrste nakon što mu je krajem lipnja istekao ugovor, a većina članova Izvršnog odbora Nogometnog saveza BiH već mu je iskazala potporu ususret sjednice na kojoj će se o tome donijeti formalna odluka.

- Ja nikada nisam izrazio želju da odem iz reprezentacije. Naravno da sam spreman voditi reprezentaciju i u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo, rekao je Sušić za internetski portal SportSport.ba.

Legendarni Pape se s reprezentacijom Bosne i Hercegovine prvi put u povijesti te zemlje uspio plasirati na Svjetsko nogometno prvenstvo u Brazilu gdje je momčad ispala u prvome krugu natjecanja.

U dijelu medija BiH koji su očekivali prolazak izabrane nogometne vrste BiH u osminu završnice upućivani su pozivi da bi Sušića trebalo zamijeniti te da je on kriv zbog lošeg ozračja u svlačionici. Sušić je odbacio tvrdnje da je u Brazilu bilo sukoba pojedinih igrača.

- Ništa nije bilo. Odnos između igrača bio je zaista na vrhunskoj razini. Niti jedan, ni najmanji incident se nije dogodio, rekao je Sušić.

Sjednica Izvršnog odbora Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine održat će se idućeg tjedna u Sarajevu, kada će se i odlučiti o sudbini izbornika BiH u nogometu. Kako je za medije navelo više članova, samo će od Sušića ovisiti hoće li nastaviti angažman za klupi bosanskohercegovačke nogometne reprezentacije. (Hina)


Podijeli: Facebook Twiter