Suša golova

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Od 118 ekipa koje su krenule u 21. izdanje malonogometnog turnira "Moja ulica, moja ekipa 2009 – Suzuki Motortech", ostala su cetiri imena koja ce medusobno odluciti o tome kome ce pripasti naslov najboljeg. Cetvrtfinalne dvoboje obilježila je prava "suša" golova, da bi golgeterski subotnji post prekinuo Patrik Drndic, uz malu pomoc Korace, koji je u prvoj minuti nastavka zabio za Potpicance.

Prvi cetvrtfinalni dvoboj izmedu "TNT-ovaca", cije boje uglavnom brane igraci treceligaša "Grobnicana", i pulske "Caffeterije", završio je najnepopularnijim rezultatom – 0:0, te je pobjednika odlucivao rulet kaznenih udaraca. Vec u prvoj seriji vratar haklera iz Malinske zaustavio je pokušaj Damira Šisteka s "kreca", a kako su sva tri njegova suigraca bila precizna, to je bilo dovoljno za prolazak u polufinale.

Po istom scenariju odigran je i sljedeci cetvrtfinalni ogled, izmedu lanjskih finalista i cetvrtih nositelja MNK "Šijane", kojima su se umješno suprotstavili hakleri "Malog petka". Na vrata je odlucio stati Veljko Sabadoš, što se pokazalo kao pun pogodak. Kako su sva tri izvodaca iz redova Šijanaca bila precizna, to je bilo dovoljno da ekipa s najglasnijom podrškom iz gledališta prode u polufinale.

Nakon dva susreta gledalište je napokon vidjelo gol iz igre u trecem dvoboju u kojem su snage odmjerili Potpicanci, malonogometni prvaci Hrvatske, koji su za protivnika imali haklere "SFC-a Nozi bar". U 22. minuti loše je reagirao Šafradin, što je iskoristio Patrik Drndic i pogodio mrežu za 2:0. Dvije minute prije kraja Funcic je nogom preko cijelog terena pogodio nebranjenu mrežu.

Posljednji cetvrtfinalni par bili su "Indio Signal sistem", pobjednici iz 2007. te osvajaci cetvrtog mjesta godinu prije i godinu poslije, koji su za protivnika imali MNK "Jaši I", ekipu koja je na posljednje cetiri "Ulice" triput zapela u cetvrtfinalu. U 26. minuti iskljucen je "indiovac" Perkovic, a s igracem više "jaši" su poceli plesti mrežu oko protivnickog gola, koju je okrunio Botic u trenucima dok su isticale posljednje sekunde dvominutne kazne. Iskljucenje je na drugoj strani zaradio Kostešic, no usprkos svim pokušajima, "indiovci" nisu uspjeli stici do poravnanja i MNK "Jaši I" se plasirao u polufinale.

Rezultati cetvrtfinala: TNT Pizzeria Matteo Malinska – Caffeteria 3:1 - 7m (0:0), MNK Šijana – Mali petak 3:2 - 7m (0:0), MNK Potpican '98 ABS – SFC Nozi bar 3:0, MNK Jaši I – Indio Signal sistem 1:0.

Nedjelja: TNT Pizzeria Matteo Malinska - MNK Šijana (16 sati), MNK Potpican '98 ABS - MNK Jaši I (16.40); za 3. mjesto - 17.50; finale - 19 sati.


Podijeli: Facebook Twiter