Suradnja Griffa i bujskih vinara

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Na nekoliko lokacija na Bujštini protekla dva dana snimao se spot glazbenika Gorana Griffa za singl "Dignimo caše - Ancora un brindisi". Radi se o pjesmi koja se vec neko vrijeme vrti u radijskom eteru, a sada ce dobiti i svoju videoverziju zahvaljujuci Katji Restovic koja se prihvatila režije spota.

Dio scena snimao se u prostorijama Puckog otvorenog ucilišta te u vinogradima i vinarijama na bujskom podrucju.

- Ovo je jedna vesela pjesma, a kao inspiracija su mi poslužili prekrasni vinogradi Bujštine. Iako nije bila intencija da napravim nekakvu himnu vinu i vinarima, s vremenom se pokazalo da je pjesma "Dignimo caše - Ancora un brindisi" na neki nacin upravo to, kazao je Griff koji potpisuje glazbu, tekst i aranžman skladbe.

Zanimljivo je da su na snimanju spota sudjelovala i 23 vinara s bujskog podrucja, medu kojima je i Franko Kozlovic, Moreno Degrassi, Moreno Coronica, Marino Markežic i drugi.

Od Gorana Griffa saznajemo da bi spot trebao biti gotovo sredinom travnja kada ce biti organizirana i promocija.

Griff je vrstan gitarist i multiinstrumentalist koji kao profesionalni glazbenik svira više od 25 godina u Hrvatskoj i inozemstvu. Prije dvije godine obavio je svoj drugi album autorskih skladbi nazvan "Veli Jože".


Podijeli: Facebook Twiter