Suprug Brittany Murphy pod istragom

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Brittany Murphy nije umrla prirodnom smrcu - sumnja je to koja se pojavila nakon provedene obdukcije. Naime, nakon što je utvrdeno da je 32-godišnja zvijezda umrla od srcanog udara, njezin suprug Simon Monjack usprotivio se daljnjim toksikološkim vještacenjima, no mrtvozornik na njima inzistira.

Tada je na vidjelo izašla nova informacija: da se glumica predozirala tabletama. Policija je na njezinu nocnom ormaricu pronašla desetak razlicitih lijekova. Neki su bili na glumicino ime, a neki na imena njezine majke Sharon i supruga Simona.

Brittany je pila Klonopin i Ativan protiv tjeskobe, Topamax protiv migrene, Methylprednisolone protiv gripe, antidepresiv Fluoxetine, Carbamazepine za dijabetes, Vicoprofen i Hydrocodone protiv bolova, antibiotik Biaxin, Propranolol za srce i Vicodin.

U kuci nisu pronadeni alkohol i nikakva droga ali je istražiteljima sumnjivo kako se tolika kolicina lijekova mogla nalaziti u domu, a posebno imena na koje glase recepti, prenosi TMZ.

Postavlja se pitanje zašto je velika kolicina lijekova bila na ime supruga i majke glumice te da li su znali za njezinu ovisnost, a nisu joj pomogli u odvikavanju.

Glumica je napisala oporuku, ali se ne zna da li ju je u zadnje vrijeme mijenjala. Svu svoju imovinu ostavila je majci Sharon. Sve njene pokretnine i nekretnine pod kontrolom su zaklade koju je osnovala prije nego što je upoznala Simona.

Simon je pod istragom do daljnjega.


Podijeli: Facebook Twiter