Sunove seksi sirene

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Britanski tabloid The Sun u svijetu je vjerojatno najpoznatiji po velikom broju objavljenih stranica s kojih se smiješe poznate i manje poznate ljepotice u oskudno odjevnom izdanju. Za pocetak godine, uredništvo je odlucilo malo "prošetati" kroz arhivu iz 2011. godine, te odabrati deset najseksipilnijih žena ili kako ih The Sun naziva - sirena, koje su privlacile pažnju medija u protekloj godini.

Listu su tako zapoceli s miljenicom britanske muške publike, Abbey Crouch, suprugom poznatog nogometaša Petera Croucha kojeg je lijepa Abbey - ponajviše zahvaljujuci ucestalom angažmanu u reklamiranju donjeg rublja, u Velikoj Britaniji vec odavno nadmašila po popularnosti.

Lista se nastavlja s još jednom miljenicom Ujedinjenog kraljevstva, a to je Pippa Middleton, sestra izabranice Princa Williama Kate, koje je Britance, ako je vjerovati novinarima The Suna, zaludjela sa svojom savršenom stražnjicom. Ni ova britansko-medunarodna lista teško da bi mogla proci bez Kate Moss, koja je na najnovijem Pirellijevom kalendaru dokazala da godine i novopeceni brak nimalo ne škode njenom izgledu.

Na listi su se našle i bivša zvijezda americke grupe "Pussycat Dolls" Nicole Scherzinger, americka pjevacka zvijezda Rihanna, britanska uzdanica tvrtke Victoria"s Secret Rosie Huntington-Whiteley, americka glumica Jennifer Aniston koja je mjesto na listi zaslužila prošlogodišnjom ulogom seksi zubarice, pjevacica Katy Perry, izraelska manekenka Bar Rafaeli, te još jedna ljubiteljica bikinija i pozornosti medija, velška ljepotica Imogen Thomas.


Podijeli: Facebook Twiter