Sukob Torcide i Bad Blue Boysa

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Tučnjava navijačkih skupina Haduka i Dinama dogodila se u srijedu oko 13 sati kod tunela Sv. Marka, na autocesti Zagreb-Rijeka, oko osam kilometara prije Karlovca.

Karlovačka Policijska uprava potvrdila je da se sukob dogodio, ali ne i da je riječ o navijačkim skupinama Torcidi i Bad Blue Boysima. Kako su rekli, to se tek utvrđuje. Neslužbeno se doznaje da se sukobilo pedesetak navijača Dinama koji poslijepodne igra utakmicu Kupa u Puli i stotinjak navijača Hajduka, koji su krenuli u Mladinu kod Jastrebarskog, gdje Hajduk igra protiv Vinogradara.

Sve upućuje na dogovor o tučnjavi, to prije što su navijači išli u suprotnome smjeru, zaustavili se i potukli na autocesti u smjeru Zagreba. Promet teče bez ograničenja, a na mjestu sukoba nema nikog osim policije koja provodi očevid, rekla je glasnogovornica karlovačke Policijske uprave Andreja Lenard. Po nepotvrđenim informacijama, više je osoba ozlijeđeno, ali od karlovačkog Zavoda za hitnu medicinu dozaje se da nitko od njih nije zatražio liječničku pomoć. (Hina)


Podijeli: Facebook Twiter