Sudbonosno "da" pred poznatim uzvanicima

Brojni poznati uzvanici na vjenčanju Damjana Ljuštine na Brijunima (M. ANGELINI)
Brojni poznati uzvanici na vjenčanju Damjana Ljuštine na Brijunima (M. ANGELINI)

U subotu je u poslijepodnevnim satima u Fažani bilo prilično živo. Na Brijunima je naime održano vjenčanje Damjana Ljuštine, sina poznatog zagrebačkog kulturnog djelatnika, ravnatelja kazališta Kerempuh Duška Ljuštine.

No, ono što je plijenilo pozornost bili su brojni poznati uzvanici koji su dolazili na svadbu. Među njima vidjeli smo Slavka Linića, Gorana Štroka, Čedu Prodanovića, Nenada Stazića te mnoge elegantne mlade parove iz metropole.

Svi su oni išli redovnom brodskom linijom do Brijuna, gdje je u subotu poslijepodne održana svadba. Kako neslužbeno saznajemo, dio svadbe održan je kod drevne masline, potom u uvali Verige, te naposljetku na plaži uz more.

Mladenci su imali 250 uzvanika, a prvu bračnu noć trebali su, kako smo neslužbeno saznali, provesti u vili Lovorka. Uzvanici su počeli pristizati još u petak navečer, a budući da su svi oni koji su u subotu dolazili bili opskrbljeni koferima, pretpostavljamo da će na prekrasnom otoku provesti nekoliko dana.

Šuškalo se da će među uzvanicima biti i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić te Zdravko Mamić, međutim, u subotu ih nismo vidjeli na fažanskoj rivi, a neslužbeno smo saznali da su u zadnji čas otkazali dolazak zbog obveza.

U Fažani nitko nije znao ništa o svadbi, kao ni o mladencima, tko su oni, iako se prvotno šuškalo da će upravo u Fažani izreći sudbonosno "da".

Duško Ljuština važan je suradnik Kazališta Ulysses od samoga početka, stoga i ne čudi odabir Brijuna za mjesto uplovljavanja u bračne vode njegovog sina Damjana i njegove odabranice. (V. BEGIĆ, snimio M. ANGELINI)


Podijeli: Facebook Twiter