Sudario se s autom i pao s motora, pa ga pregazio nepoznati vozač

(N. LAZAREVIĆ)
(N. LAZAREVIĆ)

Njemački državljanin u dobi od 69 godina zadobio je za život opasne ozljede nakon što je stradao u prometnoj nesreći u Varvarima kod Poreča u subotu nešto prije 17 sati. Vozač automobila koji je sudjelovao u nesreći i teško ozlijedio 69-godišnjaka pobjegao je s mjesta nesreće, pa policija traži pomoć građana, odnosno očevidaca.

Prema policijskom izvješću, Nijemac je pao s motocikla marke BMW njemačkih registarskih oznaka nakon što je, zbog nedržanja dovoljnog razmaka, udario u stražnji dio Peugeota 307 pulske registracije, kojim je ispred njega upravljala 51-godišnja hrvatska državljanka, a koja je usporavala vožnju zbog nailaska na kolonu. Uslijed kontakta s Peugeotom, vozač motocikla je pao na kolnik, a u tom trenutku je naišlo policiji zasad nepoznato vozilo, kojim je upravljao zasad neidentificirani vozač, koji je pregazio Nijemca dok je ležao na cesti i pobjegao.

Nijemac je s vrlo teškim ozljedama žurno prevezen u pulsku bolnicu, a njegovo zdravstveno stanje je kritično. Policija moli očevice i one koje raspolažu korisnim informacijama o nesreći i vozilu koje je pregazilo motociklista da se jave u najbližu policijsku postaju ili informacije dojave na broj 192. (M. Vu.)


Podijeli: Facebook Twiter