Sudar na cesti Rovinj - Kokuletovica

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Najmanje su dvije osobe ozlijedene u prometnoj nesreci koja se u ponedjeljak oko 16.30 sati dogodila na cesti Bale - Rovinj, na skretanju za naselje Madonna del campo. Prema prvim informacijama, ozlijedeni su vozac i suvozac iz žutog kabrioleta pulskih registracijskih oznaka.

Na mjestu nesrece smo saznali da se kabriolet kretao iz smjera Kokuletovice prema Rovinju kada se zabio u spremnik goriva i stražnje kotace šlepera koji se preprijecio preko lijeve kolnicke trake. Naime, šleper, koji je došao iz smjera Rovinja, u desnom zavoju je zapoceo skretati ulijevo za Madonnu del campo kada se cabriolet zabio u njega.

Na kolniku su bili vidljivi tragovi kocenja kabrioleta dugi dvadesetak metara. Jedan od Rovinjaca koji se zatekao na mjestu nesrece kazao nam je da su i vozac i suvozac iz kabrioleta nakon sudara izašli iz automobila i gledali što se dogodilo. Vozac teretnjaka nije ozlijeden.

"Pa vidite koja je ovdje preglednost. Sigurno su brzo vozili ovi u autu", rekao nam je jedan gradanin. Drugi nam je pak kazao da je vozacu automobila kamion jednostavno preprijecio put te da nije imao kamo nego udariti u njega.

Cesta od Kokuletovice do Rovinja i u drugom smjeru od Rovinja do Madonne del campo bila je zatvorena zbog ocevida.

Policija je sva vozila koja su naišla iz smjera Bala u Kokuletovici vracala natrag u Bale, pa na Sošice i Rovinjsko Selo do Rovinja. Mnogi su se, pogotovo stranci, iznenadili da se moraju vracati natrag, odnosno da ih vec u Balama nitko nije upozorio da ne mogu tim putem do Rovinja. (S. PERŠIC, snimio D. MEMEDOVIC)


Podijeli: Facebook Twiter