Sud traži izvještaj o djeci Michaela Jacksona

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Američki je sudac zatražio istragu o tome kako se skrbnici brinu za djecu pokojnoga Michaela Jacksona jer je brat pokojne pop zvijezde optužio skrbnike da se služe prljavim trikovima u borbi za vlast nad višemilijunskim nasljedstvom.

Michael Beckloff sa suda u Los Angelesu imenovao je osobu koja će razgovarati s Princeom Michaelom (15), Paris (14) i Blanket (10). Odlučio je tako jer je obiteljski odvjetnik predložio da Michaelova majka Katherine (82) podijeli skrbništvo nad djecom s nećakom Titom Jacksonom mlađim. Tito (34) je u srijedu je dobio privremeno skrbništvo jer je Katherine na duže vrijeme otišla s obiteljskog imanja kraj Los Angelesa. U četvrtak se ona vratila iz Arizone i na nacionalnoj televiziji opovrgnula nagađanja da ju je otelo neko od njezine odrasle djece. Njezin je odvjetnik u petak rekao da će prijedlog novog dogovora o skrbništvu idući tjedan i službeno predati sucu Beckloffu. Ali Randy, brat Michaela Jacksona nastavlja napade na neimeovane negativce.

"Oni žele izolirati moju mamu od obitelji upravo kao što su to učinili i Michaelu, kako bi širili svoje laži, ostvarivali financijske planove i štitili lažnu oporuku", napisao je u petak Randy na twitteru. "Bojim se, vjerujem da će mojoj majci oduzeti i život", dodao je. (Hina)


Podijeli: Facebook Twiter