Studiju Sonda zlatna medalja za Elanovu dječju skiju

Zlatna medalja za skije nastale u suradnji sa Sondom
Zlatna medalja za skije nastale u suradnji sa Sondom

Elanov set skija i pancerica za djecu s novom U-flex tehnologijom, čiji grafički dizajn u segmentu skija za djevojčice potpisuje Studio Sonda iz Vižinade, okrunjen je nedavno zlatnom medaljom na ISPO-u, najvećem međunarodnom sajmu sporta i sportske opreme održanom u Muenchenu. Pun naziv nagrade je 2014 ISPO Award Gold Winner u kategoriji "Ski on piste", a paralelno s dodjelom održana je i svjetska premijera novog koncepta skijanja namijenjenog malim skijašima.

Sajam sporta ISPO već je više od četiri desetljeća jedan od vodećih međunarodnih sajmova sporta, a sveke godine sajam nagrađuje najuspješnije proizvode. Stručni ocjenjivački sud, koji čine nezavisni sportski profesionalci i poslovni stručnjaci, ocjenjuje stotine proizvoda slijedeći jasno definirane kriterije.

Na stvaranju seta skija i pancerica za djecu s novom tehnologijom sudjelovao je Elanov R&D odjel i slovenski studio GIGO, te vižinadska Sonda. 

Studio Sonda i Elan već devet sezona zajednički rade na razvoju ženske kolekcije skija, koje su i lani nagrađena ovom prestižnom nagradom za sportske rekvizite, a prestižno priznanje nije izostalo niti ove godine kada je nagrada stigla za skije za djevojčice. Tijekom sajma predstavljena je i Elanova ženska kolekcija skija za sezonu 2014./2015. koju je također izradila Sonda. (V. HABEREITER)


Podijeli: Facebook Twiter