Studiju Sonda nagrada za dizajn najlakših skija

Skija Delight slovi za najlakšu na svijetu
Skija Delight slovi za najlakšu na svijetu

Delight, najlakša skija na svijetu slovenske tvrtke Elan iz ženske kolekcije za ovu sezonu, dizajn Studija Sonda iz Vižinade, dobitnica je dviju prestižnih svjetskih nagrada. Riječ je o nagradi  na ISPO međunarodnom sajmu sporta u Munchenu te X plus Awardu za inovativne tehnologije sportskih i lifestlye proizvoda. Skiju su  stvarali Elanov R&D odjel, slovenski GIGO i Studio Sonda.

Na ISPO sajmu sporta skija Delight nagrađena je za dizajn, inovativnost, funkcionalnost i ekološku komponentu.

Drugo priznanje za Elanovu skiju stiglo je nekoliko dana prije toga u obliku X Plus Award nagrade u kategorijama za visoku kvalitetu proizvoda i dizajn. Samo su najučinkovitije, najinovativnije i najodrživije tehnologije ušle u razmatranje za ovu renomiranu svjetsku, tehnološku, sportsku i lifestyle nagradu. Uz dizajn, koji osim estetike ima i zadatak isticanja novih Elanovih tehnologija za lakše skijanje, Studio Sonda za skiju Delight osmislio je i prateću promidžbenu kampanju, temeljenu na statistici po kojoj prosječna ženska torbica teži između kilogram i pol i četiri kilograma, što je manje od para Delight skija.

- Ovo je osma sezona da Studio Sonda i Elan zajednički rade na razvoju ženske kolekcije skija. Drago nam je da se suradnja, na početku samo u grafičkom dijelu, u zadnje tri godine razvila u timski rad koji je rezultat Elanovih Light skiing projekta, prilagođenog početnicama ili već dobrim skijašicama. Priča se nastavila kroz oglašavanje i promidžbu, rekla je Ana Buršić, dizajnerica Sonde. (V. HABEREITER)

 


Podijeli: Facebook Twiter