Štrumpfovi najbolji na igrama u Fažani

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Osmi kvalifikacijski susret Jadranskih igara održao se u utorak u Fažani, a najviše bodova je ostvarila pulska ekipa Štrumpfovi, zatim Štinjanski breki iz Pule, Marana iz Vodnjana, Vinodol iz Novog Vinodolskog, Petrovija iz Umaga, S.R.U. Infinitus iz Medulina i Amfora iz Fažane.

Naklonost i podršku iz publike natjecatelji su brzim tempom pridobivali kroz pet tradicionalnih igara: mošarku, leteci vaterpolo, ribarske kašete, utrku magaraca i potezanje konopa.

Puno smijeha, još više zabave i bokunic srece za kraj- recept su za pobjedu otkrio je Ivan Stojcevic, kapetan pobjednicke ekipe "Štrumpfovi".

Ništa manje borbenosti nisu iskazali ni mališani u Lino Jadranskim igrama Junior. Ekipe "Fažanci", "Razbijaci", "Valbandon" i "Tim raketa" tako su se kroz cetiri igre trudili pokazati što mogu i znaju, a sveukupna je pobjeda otišla u ruke ekipe "Valbandon".

Medu mnogobrojnom publikom na fažanskoj rivi koja je žustro navijala za svoje favorite našao se i poznati hrvatski glazbenik svjetskoga ugleda Stjepan Hauser, mladi violoncelist iz dua "2Cellos".

- Super, super, ovo je odlicna zabava i za turiste i za mještane, kratko je prokomentirao Stjepan, inace rodeni Puljanin koji se slucajno zatekao u Fažani na kratkom predahu od mnogobrojnih koncerata koji ga ocekuju ovo ljeto. U Fažanu nije stigao sam, vec u pratnji svoje djevojke Klare Pergolis, takoder Puljanke.

- Ove su igre pun pogodak! Uživamo u suncu i moru, ali ponekad nam je potrebno i malo zabave, adrenalina, akcije. Jadranske igre su upravo to - injekcija adrenalina, zadovoljno je komentirao Guido Bonvini, jedan od mnogobrojnih talijanskih turista koji su se sinoc okupili na fažanskoj rivi. (T. GRBIC)


Podijeli: Facebook Twiter