Štrumfovi napadaju New York

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Kao da New York nema dovoljno problema sa štakorima i žoharima, sada se još mora boriti i sa - Štrumfovima. Rezime je to novog 3D filma o popularnim plavim bicima koje u kina dolazi ovoga ljeta.

Misteriozno plavo svjetlo nad Manhattanom zabrinulo je Njujorcane, ali fenomen je uskoro razriješen kada Patrick Winslow i njegova supruga Grace dobiju paket iz kojega iskoci hrpa malih plavaca. Patrick i Grace, u uvjerenju da se radi o zlim bicima, doživljavaju brojne nezgode u vlastitom kucanstvu punom nepoželjnih gostiju.

Naravno, producenti su u film ukljucili i zlog Gargamela i njegovog macka Azriela. Jedina djevojka medu muškarcima, simpaticna Štrumfeta (kojoj je glas posudila pjevacica Katy Perry) ima svoj "Merlinka trenutak" kada joj bijelu haljinu podiže ventilacija u stanu. Upravo štrumfasticno!

U cijeloj prici o stvorenjima koji su živjeli u šumi, a sada su se, eto, prebacili u Veliku Jabuku, pridružuje se i Papa Štrumf i uvijek ljutiti Mrgud. Štrumfovi bi na kino ekrane trebali skociti 3. kolovoza.


Podijeli: Facebook Twiter