Strpljivo, pametno i koncentrirano do pobjede

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Strpljivo, pametno i koncentrirano. Tako je Igor Pamić u najavi jučerašnjeg gostovanja kod Slaven Belupa opisao što želi od svojih igrača. Nakon devedeset minuta nadmetanja po teškom terenu protiv motiviranog protivnika, sva su tri segmenta, tvrdi Pamić, u potpunosti ispunjena.

- Činjenica je da smo mi nakon četiri primljena gola u prošlom kolu, što nam se otkako sam ja trener još nikad nije dogodilo, sjajno odgovorili na silan pritisak Slavena. Treba uzeti u obzir i da smo se pripremali na jedan način, a zbog gubitka nekih igrača do posljednjeg trenutka mijenjali zamisli. Prema tome, mislim da su na kraju moji igrači zadovoljili sva tri uvjeta koja sam nabrojio - isto tako zadovoljan ustvrdio je pulski strateg.

A razloga za zadovoljstvo svakako ima, jer napokon je pronašao način da koprivničku ''crnu mačku'' potjera iz svog dvorišta. Puljani su konačno došli do tri boda na gostovanju u Koprivnici i tako nastavili trend sjajnih partija na gostovanjima, gdje je nekad i bod bio uspjeh, a sad izgleda da i pobjede postaju rutina. Ova koprivnička zbog neugodne je tradicije posebno slatka.

- Znali smo mi pružati i bolje partije ovdje, pa nismo pobjeđivali. Ovoga puta doista nismo bili bajni, ali iskoristili smo ono što nam se pružilo. Pritisak nad Slavenovim igračima, loš teren... to su stvari koje su nam išle na ruku i koje smo iskoristili da dođemo do tri boda, realan je bio Igor Pamić nakon susreta, svjestan da njegova momčad nije oduševila igrom, ali da je zato učinak bio i više nego dobar. (D. RAMIĆ KOVAČIĆ)

OPŠIRNIJE U TISKANOM IZDANJU


Podijeli: Facebook Twiter