Strepe srbijanski politicari

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Od uhicenja Slobodana Dubaica zvanog Dabi, osumnjicenog za organiziranje prostitucije u zagrebackim hotelima, navodno strepe brojni srbijanski politicari.

Naime, kako piše «Kurir», ukoliko Dubaic odluci progovoriti, njihove seksualne afere mogle bi isplivati u javnost. Rijec je naime o makrou koji je svojvremeno držao jednu od najelitnijih javnih kuca u Beogradu, a 90-tih godina blisko je suradivao s jednim bordelom u okolici Sremske Mitrovice kamo su zalazile osobe iz tadašnjeg državnog vrha.

Dabi je klijentelu okupljao tako što im je slao djevojke «na racun kuce», a za uzvrat je dobivao zaštitu i «slobodu poslovanja».

- Tada se stalno hvalio da skoro svi politicari iz Ministarstva kulture i sporta dolaze na druženje k njegovim djevojkama. Imao je i bliske veze s ljudima iz uprave klubova «Zvezda» i «Partizan». Imao je obicaj za sportaše i visokopozicionirane clanove klubova organizirati cjelonocne orgije. Ništa manje nije bio darežljiv ni prema politicarima i drugim javnim osobama, koji sada vjerojatno pocrvene na samo spominjanje njegovog imena, ispricao je «Kuriru» jedan od Dubaicevih najbližih prijatelja.

Dubaic je pak sve to prešutio tijekom akcije «Sablja», kada je i sam proveo mjesec dana u pritvoru, no «propjevati» bi mogla jedna od djevojaka koja je s njim iz Srbije pobjegla u Hrvatsku. Rijec je, piše «Kurir» o izvjesnoj Nataši, najljepšoj Dabijevoj djevojci, koja mu je istovremeno i ljubavnica.

Dubaica zagrebacka policija sumnjici za zaradu od 1,8 milijuna kuna od organizirane prostitucije u posljednje dvije godine. Za to kazneno djelo u Srbiji je vec pravomocno osuden na godinu i dva mjeseca zatvora.


Podijeli: Facebook Twiter