Strava u Zagrebu: Raspop ubio ljubavnicu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

U podzemnoj garaži zgrade na zagrebačkoj Trešnjevci jučer prijepodne pronađena je mučki ubijena nepoznata ženska osoba, a u neposrednoj blizini muškarac, povremeni stanar koji se dovodi u vezu s njezinim ubojstvom. Muškarac u 30-tim godinama života je uhićen i doveden u prostorije policije na kriminalističko istraživanje.

Prema neslužbenim informacijama riječ je o bivšem katoličkom svećeniku D. H.-u. On je, navodno, bio u vezi s djevojkom K. P. stanarkom zgrade u II. Barilovićkoj ulici na kućnom broju 5-7, gdje je pronađena mrtva neidentificirana žena nepoznate adrese stanovanja. Bilo kako bilo, mogući ljubavni trokut ili nešto drugo završilo je neobjašnjivom tragedijom. Prema neslužbenim informacijama mučni prizor prvi je vidio susjed koji je tog jutra otišao u garažu po auto. Vidio je ženu na podu, točnije njezine noge koje su napola virile iz jedne od garaža, no, ne i mogućeg ubojicu koji, po svemu sudeći, nije mogao biti daleko. Odmah je pozvao predstavnika stanara, a potom i policiju koja je netom poslije pronašla osumnjičenika koji je sjedio i čekao, upravo policajce.

Susjedi s kojima je naša ekipa razgovarala navode kako je raspop posjećivao ženu koja je bila razvedena i slobodna i živjela s djetetom iz prohujalog braka. No, kažu da već neko vrijeme nisu susretali njezinog momka na stubištu.

Bivši svećenik i djevojka glase kao veliki vjernici koji su redovito odlazili na rane mise, ali i bučno slušali radio i budili uspavane susjede religioznim porukama iz etera. Slušali su vjerski program od rana jutra. Što se to dogodilo u glavi velikog vjernika i nekadašnjeg svećenika koji je, čini se, imao neobično liberalni život, pokušat će odgonetnuti policija. (V. VESIĆ/Novi list)


Podijeli: Facebook Twiter