Stradali motociklist, biciklist i vozac

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Tijekom subote na cestama u Istri dogodilo se šest nesreca, a tri su osobe lakše ozlijedene: motociklist, biciklist i vozac koji je suzuki swiftom upravljao pod utjecajem alkohola, doznajemo iz PU istarske.

Prva se nesreca dogodila u 5.50 sati nedaleko od Vižinade kada je 25-godišnji S. C. s podrucja Poreca vozeci swiftom pod utjecajem 1,55 promila alkohola po izlasku iz oštrog zavoja zbog neprilagodene brzine izletio s ceste i vozilom udario u kameni blok.

Sat i pol kasnije, odnosno u 7.30 sati, u Porecu je u Ulici Nikole Tesle neoprezni vozac renaulta, pulskih registracijskih oznaka, izlazeci u rikverc iz dvorišta kuce udario biciklista, 27-godišnjeg D. ?. iz Grubišnog Polja. Vozac renaulta pobjegao je s mjesta nesrece pa za njim traga policija, a ozlijedenom biciklistu pomoc je pružena u poreckoj Hitnoj pomoci gdje je utvrdeno da je zadobio lakše tjelesne ozljede.

U Barbanu je pak u 16.30 sati policija zaprimila dojavu da je ondje pao motociklist i da je vjerojatno lakše ozlijeden. No, policija nije imala više detalja o okolnostima nesrece kao ni o identitetu stradalog motociklista.


Podijeli: Facebook Twiter