Stradale na motociklima

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

U prometnoj nesreci koja se u petak dogodila na cesti Baderna - Tican kod skretanja za naselje Sveti Ivan teško je ozlijedena vozacica motocikla yamaha M. Z. (50) s podrucja Svetog Lovreca.

Nesreca se dogodila kad je 30-godišnji T. V. s podrucja Tinjana upravljao automobilom opel iz smjera Muntrilja te je ukljucujuci se na glavnu cestu oduzeo prednost motociklu kojim je upravljala 50-godišnja motociklistica. U namjeri da izbjegne sudar s automobilom, motociklistica je naglo zakocila i pala na kolnik, te je zadobila teške ozljede zbog kojih je zadržana u pulskoj Opcoj bolnici.

Protiv vozaca opela slijedi kaznena prijava zbog izazivanja prometne nesrece.

Pedesetšestogodišnja slovenska državljanka J. S., suvozacica na motociklu, teško je stradala u prometnoj nesreci koja se u subotu u 12.50 sati dogodila u naselju Putini na podrucju Rovinja.

Po izvješcu policije, motociklom yamaha, na kojem je bila Slovenka, cestom Rovinj - Okreti upravljao je Slovenac A. P. (49), koji je zbog nedovoljnog držanja razmaka izmedu motocikla i automobila koji se kretao ispred njega, naglo zakocio, te je zajedno sa suvozacicom pao na kolnik.

Protiv vozaca motocikla slijedi kaznena prijava zbog izazivanja prometne nesrece. Ozlijedena suvozacica prebacena je u bolnicu "Dr. Martin Horvat" u Rovinju.


Podijeli: Facebook Twiter