Stradala mopedistica iz Valbandona

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Dvadesetcetverogodišnja N. S. iz Valbandona stradala je u srijedu oko 14 sati vozeci se skuterom gilera runner pulskih oznaka na Velom Vrhu, nedaleko od raskrižja za Valelungu.

Na mjestu nesrece od policajaca koji su obavljali ocevid doznajemo da je stradala djevojka prevezena u pulsku Opcu bolnicu s ozljedama glave.



Takoder, policajac iz ocevidne ekipe kazao nam je da je prema prvim informacijama, odnosno prema rijecima jednog svjedoka, do nesrece došlo kada je mopedistica vozeci prema središtu Pule pretjecala vozilo bijele boje.

Navodno je u trenutku kada je vozila paralelno s tim autom vozacica pala zajedno s mopedom premda nikakvog kontakta sa spomenutim vozilom nije bilo.



Nakon pada je djevojka otklizila desetak metara dalje, pri cemu joj je s glave pala kaciga koja se otkotrljala na travnatu površinu uz suprotnu kolnicku traku.

Moped je pak otklizio 50-ak metara niz cestu, skroz do raskrižja s cestom za Valelungu. Zasad nije poznato je li djevojka u nesreci zadobila lakše ili teže tjelesne ozljede.


Podijeli: Facebook Twiter