Stotinu čeličnih ljepotana pohodilo Pulu


Stotinjak ljubitelja Harley Davidson motocikala pohodilo je ove subote Pulu ne bi li sudjelovali na trećem HD Partyju u organizaciji moto kluba Twin Horn. Različiti modeli ove legendarne marke motocikala stigli su iz cijele Hrvatske, ali i iz Slovenije, Njemačke, Švicarske i drugih zemalja, a osim tvorničkih originala koje njihovi vlasnici brižljivo čuvaju i održavaju, našlo se tu i personaliziranih motora, s raznim obradama i dodacima.

Nakon okupljanja u Clubhouseu Twin Horna, njih pedesetak stiglo je popodne na Portaratu, gdje su privukli velik broj znatiželjnika. Ovaj je događaj imao i humanitarni karakter, jer su pristigli bikeri prikupljali novac kojim će klub Twin Horn kupiti namirnice i donirati ih Facebook humanitarcima za socijalno ugrožene obitelji o kojima ova udruga skrbi.

Humanitarci su za ovaj čin dobre volje uzvratili već u subotu na Portarati, gdje su pomogli podijeliti građanima oko 400 porcija graha za koji su se pobrinuli Twin Horn i Rock Caffe.

Nakon Portarate, karavana čeličnih ljepotana posjetila je i Medulin, a nakon povratka u Clubhouse odabrane su i najljepše obrade. Edi Ljubić, predsjednik Twin Horn moto-kluba, rekao je da je prvo mjesto pripalo modelu V-rod koji je stigao iz Zuricha, na drugom mjestu zasjao je model Ironhead iz Međimurja, a na trećem bagger iz Slovenije.

Osim druženja i razmjene iskustava u održavanju i preradi motocikala, bikeri su imali priliku isprobati nekoliko novih Harley Davidson modela, i to V-Rod Muscle, Fat Boy i Street Bob, što im je omogućio ovlašteni zastupnik Harley Davidsonak za Hrvatsku.

Druženje se nastavilo do kasno u noć u klupskim prostorijama Twin Horna, a za vatrenu atmosferu pobrinule su se grupe Blackline i Whiskey Train. (piše P. SOFTIĆ, snimio D. MEMEDOVIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter