Stopostotni dubstep

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Doslovni Dubstep Special, buduci da je dubstep dominirao i u Seasplash klubu na drugom katu sjevernog krila, a kasnije do ranojutarnjih sati u Podzemlju, održan je sinoc u Rojcu.

Radikal Guru, DJ i producent svjetskog glasa, Poljak s irskom adresom, nastupio je kao zvijezda veceri, a na pulskom nastupu, koji je u sklopu turneje, pridružili su mu se Radikal Meniga i Teddy-Lee.

Vecer je pocela zagrijavanjem uz set po izboru clanova lokalnoj publici vec dobro znanog DJ selekta kolektiva Dubbasstardz, a koji su ujedno i domacini u Seasplash klubu.

Nakon 22 sata party seli u Podzemlje, gdje prvi nastupa Teddy-Lee, svojim setom pokazavši da se i u Puli prate aktualni žanrovski trendovi. Dobro izbalansiranom uvertirom binu prepušta Radikal Guruu koji zapocinje svojim hitom "No Good", inace remiksom Scientistove pjesme, nastavivši prepoznatljivom kombinacijom dubstepa i reggea, a od upecatljivijih remikseva valja spomenuti "Kingston town", "Strong dub" i "Chase the Devil".

Publika, mahom probrana ekipa dubstep poklonika, pokazala je da se Pula, bar kroz ovaj aspekt, polako ucrtava na globalnu kartu urbanog dira, a za potpuni party doživljaj po uzoru na vece gradove nedostaje tek njena brojnost, dok u kvalitetu izvodaca ne treba sumnjati. Vecer je, žešcim, "opasnijim" dubstepom i setom najnovijih traka, kraju priveo Meniga.


Podijeli: Facebook Twiter