Što ugrabiti na sniženjima?

Klasičan kaput investicija je koja će se višestruko isplatiti
Klasičan kaput investicija je koja će se višestruko isplatiti

Ekonomske prilike mijenjaju potrošačke navike, tako su sezonski modni ostaci postali ključni momenti za osvježiti svoje ormare. A kako je moda postala stilska reinterpretacija proteklih epoha, modni lovci oštra oka sniženja će iskoristiti i lukavo preimenovati u osobne stilske odrednice za topliju sezonu ili hladniju sezonu koje će nositi predznak neke druge godine.

Osim toga, neki od proljetnih modnih diktata snažno će se oslanjati na trendove iz prethodne zimske sezone, no ipak sniženja su prava prilika za kupnju kvalitetnih komada odjeće.

Kaput krem boje ili boje bijele kave, crni ili mornarski kaput s dvostrukim kopčanjem klasici su koji su uvijek aktualni i vječni i investicija koja će se dugotrajno, financijski i stilski isplatiti.

Baš kao i dobre traperice, koje savršeno pristaju uz sve stilove i jedan su od cjelogodišnjih modnih imperativa. Baš kao i gležnjače, ali i bilo što maslinasto zeleno vojničkog štiha. Nosi se u svim stilovima i izdanjima. Kao i kožna suknja ili haljina u bilo kojem izdanju, komad je koji valja ugrabiti na sniženju.

Bijelu košulju, ili bilo kakvu košulju uvijek valja imati sa sobom, jer funkcionira u svim prilikama i sa sakoom od samta, koji se ne propušta. Baš kao i dobra mornarska majica, kao i detalj leopard uzorka koji i dalje urliče u džungli modnih stilova. No, to su klasici.

Trendsetteri na sniženjima neka traže sve šareno, s puno velikih uzoraka, printeva. A pravi dragulj je bubblegum, roza boja, kao "it" proljetna boja. A sniženja su i prava prilika da si date oduška u accesoirsima i kupite ono što ste oduvijek sanjali, a niste imali prilike ili hrabrosti nositi - vrtoglave štikle za sportašice, patike za šminkerice. Velike poslovne torbe za domaćice, i male clutch torbe za poslovnjakuše zatvorene u kancelarijama. Samo pazite, da sniženja budu prava, odnosno kvalitetna. (L. BAGAR)

CIJELI TEKST PROČITAJTE U TISKANOM IZDANJU.


Podijeli: Facebook Twiter