Što ne kupiti svojoj ženi

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Premda gotovo sve novine i casopisi donose razne savjete, prijedloge i ideje što da suprug kupi za novogodišnji poklon svojoj supruzi, ja bih želio muževima sugerirati što da NE kupe svojim ženama.

U svakom slucaju, ta kupnja može biti stresna. Mnogi su muškarci osjetili prilicno hladnu ženinu reakciju, koja ponekad potraje i duže vrijeme, a sve zbog lošeg izbora poklona. Iako sam vec veteran koji ima podosta iskustva s takvim promašajima, još uvijek nisam siguran što kupiti svojoj ženi. Medutim, sa zadovoljstvom cu vam iz vlastitog iskustva savjetovati što da joj ne kupite.

Nemojte kupiti ništa što se mora u nešto uštekati. Sve što zahtijeva elektricnu struju percipira se samo kao sredstvo koje je pogodno i upotrebljivo za olakšanje njezinog rintanja.

Nemojte kupiti odjecu kod koje je ukljucena velicina. Šanse da cete pogoditi njezin broj su 1:7000! Razumije se, u onih 6.999 slucajeva žena ce vam biti uvrijedena. "Zar ti ja izgledam kao neka s brojem 52?", najvjerojatnije ce kazati. Premali broj takoder stvara problem: "Velicinu 34 nisam nosila zadnjih 20 godina".



Nemojte kupovati ništa što ukljucuje skidanje tjelesne težine ili samopoboljšanje. Kupnju polugodišnje pretplate za neki zdravstveni centar koji reklamira nekakvu djelotvornu dijetu, ona ce protumaciti kao sugestiju da je predebela.

Nemojte kupovati nakit. Nakit koji vaša supruga želi, vi joj ne možete priuštiti. A nakit koji joj možete priuštiti, ona ne želi.

Covjece, nemoj upasti u vec tradicionalnu zamku kupujuci joj nekakvo cipkasto, seksi donje rublje. Vaša zamisao o vrsti donjeg rublja koje bi trebala nositi vaša supruga i onog koje u stvari vec nosi, udaljeno je jedno od drugog pet svjetlosnih godina!

Konacno, nemojte previše potrošiti. "Kako ti misliš da si to možemo priuštiti?", vjerojatno ce kazati. Ali, nemojte potrošiti ni premalo. Nece kazati ništa, ali ce misliti: "Je li to sve koliko ja zaslužujem?"


Podijeli: Facebook Twiter