Što je Ottava bez kolaca

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Ottava u Fiorinima poznata je kao fešta od kolaca. Stoga su se u natjecanje u spravljanju ovih slastica upustile vrijedne domacice i profesionalni slasticari, ciju su kreativnost i tradicionalne recepte ocjenjivali clanovi strucne komisije.

U kategoriji amatera za najbolji bucolaj nagradena je Adriana Palcic, za štrukolo Ornela Škernic, dok je najbolji prhki kolac napravila Nerina Švic.



Prva dva mjesta u skupini profesionalaca osvojio je Igor Lukin iz Ville Soši za tortu istrianu i kolac "Umaška nevjesta", dok je trece mjesto za polentu pripalo ?inu Prodanu.

Dodjela nagrada i priznanja bila je popracena nastupom ženske vokalne skupine Romansa iz Buja, dok su se za vecernji glazbeni program pobrinuli Eureka band, Birikini i Koktelsi.


Podijeli: Facebook Twiter