Što ceš u gradu poslije 22.30?

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Nedavno smo se zadržali u gradu na dogadanjima na Forumu do 22.30 i polako šetajuci stigli do autobusnog stajališta na Giardinima. Ondje smo se nemalo iznenadili vidjevši da nam je zadnji autobus za Stoju otisao u 22.47...

Ne vjerujuci da je moguce da usred sezone nema bar do ponoci autobusa (za Verudu je išao u 23.07), moji gosti iz Zagreba i ja u nevjerici smo se zapitali - želimo li turizam poslije 22.30 u gradu Puli ili ne želimo?

Nema potrebe da održavamo bilo što poslije tog vremena jer, oprostite, nije svatko lakih nogu kao 15-godišnjaci pa da pješaci do kuce u te nocne sate nakon ugodne veceri, vec umoran i željan doma, pola sata i više.

Tko je odsjeo u kampu a, budala, nije došao kolima u grad, pravo mu budi. Što se ima kretati gradom bez auta poslije 22.30?

Pula ljeti je samo slovo na papiru. Teško svima - ugostiteljima najviše, jer nakon tog vremena gosti im mogu biti samo stanari okolnih zgrada ili ljudi koji su imali srecu pa našli parking u centru. Jer bez auta ili alarma na satu da ih opomene da su 22 sata prošla i da je red da se zapute na bus stajalište, bolje im je ne polaziti u tzv. pulski nocni život.


Podijeli: Facebook Twiter