Što ce se nositi ove jeseni i zime

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Dok se mi znojimo zbog visokih temperatura zraka, modni kreatori su odavno osmislili što cemo nositi ove jeseni i zime. Donosimo kratak pregled za lakše snalaženje u moru modnih novosti.

Bijelo i crno

Mnoge ce biti zahvalne za ovu novu-staru tendenciju jer ormar im je pun baš takvih krpica. Fora koja se meni svida je miješanje crno-bijelih uzoraka u jednu odjevnu kombinaciju: primjerice pepito suknja, kaputic ili duži sako od škotskog tartana i svilena bluza zmijskog uzorka mogu biti pravi modni izricaj za vas.

Igranje tartanom je dovedeno do savršenstva, a sada se lako mogu pronaci i takve cipele i torbe. No, morate imati barem jedne crne hlace, a kroj treba odbrati. Ne zaboravite što vašem tijelu i liniji najbolje odgovara.

Pletivo

Još nešto što sigurno svaka od vas vec ima: udobni kardigani i duže majice debljeg tkanja mogu zamijeniti kapute kada nije prehladno.

Pletivo najobicnijeg boda i kroja savršenstvo dostiže u haljinama koje su upravo u toj jednostavnosti vrlo elegantne pa mogu biti dostojna zamjena za malu crnu haljinu.

Minimalizam

Samo bazicni komadi odjece. Samo jednostavni krojevi. Samo neutralne boje - pravi šik. To je prava odjeca za svaki grad i za svaku svjetsku metropolu.

Vec pomalo zaboravljeni spoj suknje uske u struku koja se prema dolje širi, odnosno one A kroja, i majica od laganog pletiva idealan su predstavnik ovog stila.

Boje

U dolazecoj sezoni strucnjaci predlažu one ugodne za oko, da osvježe tmurne jesensko-zimske dane. Tu je cijela paleta boja zacina od senfa do papra, crvene paprike ili cilija. Kao i nijanse pudera te pomalo zamagljene tonove boje lososa, sive, nježno žute ili roze.

Buduci da zacini cine jelo pravom delicijom, tako je u modi boja dovoljna da zacini vaš outfit.


Podijeli: Facebook Twiter