Što ce se iz prošle nositi ove godine?

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Široke hlace, ženski sakoi, Petar Pan kragne i visoki raspori na haljinama samo su neke stvari koje ce se nositi i ove godine.

E, pa ove godine zaista imate srece, jer necete morati svu svoju odjecu koju ste kupile prošle godine darovati u Caritas i zapoceti iz pocetka, nego cete odjecu koja se nosila prošle godine moci nositi i ove.

U redu, šalu na stranu. Svi znamo da dobri komadi odjece traju vjecno ili u najmanju ruku možemo ih nositi godinama. Isto tako znamo da se neki modni trendovi zadržavaju duže na modnoj pozornici, dok neki ne prežive niti jednu sezonu. No, ako zaista želite biti sigurne da ste odjevene po zadnjim diktatima mode, za vas smo pripremili pet modnih trendova iz prošle godine, a koji ce se, na našu i vašu srecu, nositi i ove!



Široke hlace
Vjerujemo da ima mnogo žena koje jednostavno obožavaju nositi široke hlace. Ženstvene su, elegantne i pristaju uz mnoge prigode, od poslovnih do svecanijih. One od debljih materija savršene su za zimu, a one od laganijih i prozracnih materijala za ljeto. Na vama je samo da izaberete pravi model. Onim zimskim modelima i materijalima savršeno pristaju cizmice na petu, a onim ljetnima visoke i niske sandale... Uživajte u njihovim varijacijama.



Muški sakoi za žene
Još jedan savršeni odjevni predmet, usudili bi se reci svevremenski, a to su muški sakoi za žene. Mogu se naci u razlicitim varijantama, od onih ležernih, sportskih, preko poslovnih, do svecanih. A tko ih voli nositi - svi! A kada? U svim godišnjim dobima.



Kožni (vojni) remeni
Ako ste mislili da su se takvi remeni nosili samo u JNA ili pak prilikom S&M aktivnosti, varate se! I ne samo da su bili hit prošle sezone, nego ce biti i hit i ove. Pa, ako još uvijek niste nabavili jedan, požurite!



Haljina s visokim rasporom
Tko bi im jednostavno odolio?! Nose se od kada su dizajnirane, ali su prošle godine doživjele ponovno „bum" u svijetu mode i na modnom pijedestalu ostati ce i ove! Ako imate vitku liniju i lijepe noge, zašto ih ne biste pokazali u nekoj od ovih haljina.



Petar Pan kragna
Ove kragne jednostavno su prelijepe da ih ne biste nosili i ove sezone. Vjerujemo da ih se neke starije generacije sjecaju i ranih 60-ih, ali nama mladima su poznate kao kragna Petra Pana.


Podijeli: Facebook Twiter