Stjepan Hauser proslavio 30. rođendan


Poznati pulski glazbenik Stjepan Hauser iz dueta 2CELLOS proslavio je u srijedu 30. rođendan. Rođendanska fešta se održala u Raklju, a Stjepanu su se pridružili obitelj, prijatelji i njegova djevojka, popularna pjevačica Jelena Rozga. Stjepan je za rođendan dobio tortu u obliku violončela.

"Sretan rođendan mojem najdražem majmunu! Želim mu puno ljubavi i sreće", napisao je na svom Facebook profilu njegov prijatelj iz 2CELLOS Luka Šulić prikačivši fotografiju majmuna.

Njih dvojica već su u četvrtak krenuli put Londona kako bi počeli snimati svoj četvrti studijski album. Na albumu će ugostiti jedan od najboljih i najpoznatijih orkestara – Londonski simfonijski orkestar. Taj orkestar već više od sto godina okuplja vrhunske glazbenike Velike Britanije, Europe i svijeta, a poznat je i po snimanju filmske glazbe, primjerice za filmove o Harryju Potteru.

2CELLOS 2. srpnja u Zagrebu na Trgu kralja Tomislava čeka veliki koncert kojim će ovaj svjetski poznati dvojac proslaviti petu godinu postojanja. Ulaz na koncert je besplatan. (M. Ra.)


Podijeli: Facebook Twiter