Stjepan Hauser: Ovo je bilo nezaboravno

Snimka s nastupa u Madison Square Gardenu (Tony SMITH)
Snimka s nastupa u Madison Square Gardenu (Tony SMITH)

U prestižnoj njujorškoj dvorani Madison Square Garden sinoć je u sklopu svjetske turneje Eltona Johna nastupio hrvatski violončelistički dvojac 2Cellos.

Neposredno nakon koncerta javio nam se Stjepan Hauser i prenio svježe koncertne dojmove.

- Definitivno najbolja atmosfera i publika koju smo ikad doživjeli od svih dosadašnjih nastupa s Eltonom. Ovo je bio pravi šećer na kraju ove američke turneje. Čuli smo nebrojeno puta kako je publika u Madison Square Gardenu najbolja i kako je jednostavno neusporediva s bilo kojim drugim mjestom, ali kada to osjetiš na svojoj koži, i kada 20 tisuća ljudi živi za svaku notu koju sviraš i ushićeno prati svaki tvoj pokret, to je onda nezaboravan osjećaj koji će još dugo, dugo trajati u nama, kazao je Hauser kratko nakon svog prvog nastupa u elitnom zdanju.

Na aktualnoj turneji sa slavnim glazbenikom, Luka Šulić i Stjepan Hauser vlastitim aranžmanima otvaraju nastup Eltona Johna, a zatim s njim sviraju ostatak koncerta.

U istoj njujorškoj dvorani nastupili i drugu večer za redom, nakon čega slijedi europska turneja. Hrvatski tandem u svega nekoliko godina vinuo se prema vrhu svjetske glazbene scene, otkad se na YouTubeu pojavila njihova efektna obrada pjesme Michaela Jacksona "Smooth Criminal". (Z. ANGELESKI)


Podijeli: Facebook Twiter