Stižu The Sims 3

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Prema najavama iz Electronic Artsa, pocetkom lipnja u trgovinama diljem svijeta trebao bi se poceti prodavati treci nastavak planetarno popularne igre The Sims. Glavna novina trecih Simsa bit ce potpuno novi koncept svijeta, odnosno susjedstva u kojem živi vaš Sim. Za razliku od prethodne verzije, gdje se moglo putovati samo u odredene dijelove grada i uz nezaobilaznu loading poruku, u trecem nastavku toga više nema pa se automobilom ili pješice možete uputiti gdje god hocete. Hocete li popodne provesti u šetnji parkom, ili možda na plaži plešuci s drugim Simovima, sada ovisi samo o vašem raspoloženju.



Osim toga, ionako bogat sustav gradnje i opremanje mjesta u kojem ce živjeti vaš lik, sada je još napredniji i sofisticiraniji uz mnogobrojne dodatke i novosti. Unaprijeden je i alat za kreiranje lika koji je toliko detaljan da ce najzagriženiji fanovi moci nekoliko sati raditi samo stvaranju likova.
Ono što ce zasigurno obradovati igrace je i promjena nacina na koji skrbite za svog lika. Naime, on više nece imati tako cesto potrebu ici na toalet ili jesti, tako da ce ostati više vremena da se uživa u igri i istraživanju susjedstva.
Koje je još inovacije EA zapakirao u treci nastavak Simsa, provjerite sami. Dobra vijest je da prema trenutnim informacijama igra nece biti pretjerano zahtjevna te ce moci bez problema pokretati i na racunalima s prosjecnom konfiguracijom.


Podijeli: Facebook Twiter