Stižu Spandau Ballet i Rammstein

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Hrvatski promotori ugovorili su nekoliko nastupa stranih izvodaca za 2010. Sezonu velikih koncerata u Hrvatskoj otvorit ce megakoncert grupe Depeche Mode na Valentinovo 14. veljace u zagrebackoj Areni. Nakon depešovaca, koji turnejom promoviraju album "Sounds Of The Universe", slijedi grupa Spandau Ballet, zvijezde 80-ih koje ce nastupiti u zagrebackom Domu sportova 27. veljace. Popis za sada ugovorenih stranih koncerata u Hrvatskoj zakljucuje kontroverzna njemacka grupa Rammstein ciji se žestoki i provokativni nastup ocekuje u zagrebackoj Areni 18. ožujka.

Slovenski promotori su zasad ugovorili samo jedan strani koncert za sljedecu godinu. Engleski pjevac, tekstopisac i svjetski priznati gitarist Chris Rea nastupit ce u ljubljanskoj Hali Tivoli 22. veljace.

Na turnejama u 2010. godini izmedu ostalih bit ce i U2, Whitney Houston, Iron Maiden, AC/DC, Mark Knopfler, Eros Ramazzotti, Europe, Machine Head, Leona Lewis, A-Ha, Lady GaGa i Tokio Hotel. Najbliži nama su koncerti grupe U2 u Torinu 4. i 5. kolovoza, Becu 30. kolovoza i Münchenu 16. rujna, koncert Whitney Houston 3. svibnja u Milanu, te koncerti grupa Europe 31. sijecnja i Machine Head 10. veljace u Becu. Grupa AC/DC je na svjetskoj turneji i 2010. i svirat ce cak dva dana, 8. i 9. lipnja, na olimpijskom stadionu u Torinu.


Podijeli: Facebook Twiter