Stiže talijanski dvojac Paul C & Paolo Martini

  Inozemne i domaće DJ snage u Rapcu
Inozemne i domaće DJ snage u Rapcu

Manifestacija Girandella Beach Beat ove godine slavi petu godinu, a održat će se preksutra, u subotu, na plaži Girandella u Rapcu. Za tu je prigodu organizacijski tim odlučio party napraviti na dva floora - pool house (bazen) i techno beach (plaža).

U Rabac stiže popularni talijanski dvojac Paul C & Paolo Martini. Ističu se odličnom produkcijom koja izlazi na uglednim lableovima kao što su Moon Harbour, Hot Creations, 8bit, Saved, Noir, Suara, Snatch.

Atmosferu na bazenu dodatno će zagrijati i domaće snage Toni Manero, Danny Clarck i Marin Biocic. Istodobno će na techno flooru posjetitelje zabavljati beogradski DJ, producent i promotor Filip Xavi te ženska snaga iz susjedne Slovenije Marta, kojoj je ovo zagrijavanje za Dimensions festival. Domaćini na drugom flooru biti će Tino Dobric i Tschoky. Ova proslava sjedinit će rođendansku ekipu na već svima poznatom mjestu plaži Girandella koja se od 22 sata do 6 ujutro pretvara u techno metropolu. Organiozatori najavljuju vrhunski audio-vizualni spektakl. Ulaznice u pretprodaji su 90, a na dan partyja 110 kuna.
(Z. A.)


 


Podijeli: Facebook Twiter