Stiže nam "U2 dnevnik"

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Knjiga "U2 dnevnik" autora Matta McGeeja prevedena je na hrvatski jezik i bit ce u prodaji od 15. srpnja. Više od 300 bogato opremljenih stranica, pregršt zanimljivih fotografija i još nepoznatih detalja iz života clanova grupe ocekuju fanove uoci dolaska U2 u Zagreb pocetkom kolovoza.

"Larry je u maloj kuhinji postavio bubnjeve. Bilo je ondje još nekoliko decki. Dave Evans je izgledao prilicno inteligentno, a imao je samo petnaest godina. Njegov brat Dick izgledao je još inteligentnije i sam je napravio gitaru. On je bio nuklearni fizicar, pravi genijalac...", to je samo dio sjecanja slavnog Bona na prvi dan koji je proveo s clanovima U2.
To je takoder samo jedna od pregršt informacija objavljenih u knjizi "U2 dnevnik". Kao što i sam naziv govori, ova je knjiga koncipirana kao dnevnik grupe, koji pocinje davne 1960. godine i to pricom o Paulu Hewsonu, poznatijem kao Bono.

"Oni su bend cija su se tri clana na putovanjima izmedu dvaju koncerata zabavljala citajuci Bibliju u stražnjem dijelu autobusa. Oni su bend koji je u svojim tridesetima najvecom sablazni smatrao uhicenje basista zbog posjedovanja 19 grama marihuane i njegovo propuštanje koncerta zbog mamurluka cetiri godine poslije", kaže autor McGee.


Podijeli: Facebook Twiter