Sting u Zagrebu 8. studenog

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

U organizaciji "Lupa Promotion" popularni pjevac Sting popracen sa "London Royal Philharmony" nastupit ce 8. studenoga u zagrebackoj Areni.

U sklopu svjetske turneje "Symphonicity", koja je zapocela 2. lipnja u Vancouveru, Sting koji je dosad tri puta nastupio u Hrvatskoj, izvodi svoje najvece hitove posebno aranžirane za nastup s filharmonijskim orkestrom. Ulaznice ce krenuti u prodaju 18. lipnja u sustavu Eventima.

Na koncertu ce biti samo sjedeca mjesta, a u prodaji ce biti oko 11 tisuca ulaznica i to po cijenama od 500 (vip parter), 450 (parter sredina) 400 (parter i tribina dolje), 350 (trbina gore) te 800 kuna koliko ce biti potrebno izdvojiti za lože.



Iako ulaznice krecu u prodaju 18. lipnja, moci ce ih se nabaviti i dva dana ranije ako se na stranici www.sting.com prijavite u Fan Club. Prijaviti se može od srijede 16. lipnja u 10 ujutro do cetvrtka 17. lipnja u 15 sati.

Clanovi Fan Cluba dobit ce lozinke preko kojih ce na stranicama Eventima moci kupiti karte i to najviše cetiri karte po korisniku. Inace, turneja je na podrucju Sjeverne Amerike potpuno rasprodana.

Londonsku filharmoniju predvodi maestro Steven Mercurio koji je do sada suradivao s Lucianom Pavarottijem i Andreom Bocellijem.

Album najvecih Stingovih hitova u aranžmanu s filharmonijom na hrvatskom ce se tržištu pojaviti 13. srpnja.


Podijeli: Facebook Twiter