Sting 26. srpnja ponovno u pulskoj Areni!

Sting opet u pulskoj Areni
Sting opet u pulskoj Areni

Nakon neponovljivog prvog pulskog nastupa 13. srpnja 1997. godine u punoj Areni u sklopu tadašnje turneje "Mercury Falling" (predgrupa bio pulski Zhel), te ponovljenog nastupa 13. svibnja 2000. u sklopu "Brand New Day Toura", Sting će 26. srpnja (srijeda) i treći put nastupiti u pulskom amfiteatru.

Bit će to jedini koncert ove engleske zvijezde u regiji, koji je, osim bogate solo karijere, poznat i kao suosnivač velikog benda The Police, zajedno sa Stewartom Copelandom i Andyjem Summersom, a taj je sastav izdao pet albuma, osvojio šest nagrada Grammy, a 2003. godine uvršten je u The Rock and Roll Hall of Fame.

Nakon nedavne objave njegovog 12. solo albuma "57th & 9th" te rasprodanih koncerata u Sjevernoj Americi i Europi, koncert Stinga sa zadovoljstvom najavljuju organizatori Cherrytree Management, Live Nation te hrvatska tvrtka MPG. Na ovoj će se turneji sa Stingom nastupati njegov dugogodišnji gitarist Dominic Miller, bubnjar Josh Freese i gitarist Rufus Miller.

Ulaznice za ovaj ekskluzivni događaj u pulskoj Areni kreću u prodaju za četiri dana, 7. veljače u 9 sati, u sustavu Eventima (www.eventim.hr), a s obzirom na to da je turneja rasprodana diljem svijeta, za očekivati je kako će i za hrvatski koncert vladati veliki interes. Samo će najveći obožavatelji, članovi fan kluba Sting.com, imati jedinstvenu priliku kupiti ulaznice u pretprodaji koja kreće sutra u 9 sati.

Stingov novi album "57th & 9th" prvi je njegov pop-rock projekt u zadnjih deset godina. Objavljen je 11. studenog 2016. godine i donosi deset pjesama koje predstavljaju Stingovu raznolikost u glazbenim stilovima i pisanju tekstova. (Z. ANGELESKI)


Podijeli: Facebook Twiter