Stigla Seatova alhambra

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Na hrvatsko tržište stigla je nova alhambra, druga generacija popularnog Seatovog velikog monovolumena sa sedam sjedala koja se može naruciti po pocetnoj cijeni od 200 tisuca kuna. U taj je iznos ukljucena bogata lista opreme koja sadrži klima uredaj, ABS, TCS, ESP, 7 zracnih jastuka, radio, putno racunalo, bocna klizna vrata, metalik boju, 3 stražnja sjedala preklopiva i pomicna naprijed-nazad, daljinsko centralno zakljucavanje te još mnogo druge opreme.

Nova Seatova alhambra jednako zadovoljava potrebe obitelji, kao i zahtjeve poslovnog vozaca koji prelazi velike udaljenosti. Baš kao i kod svakog SEAT modela, sportski karakter i užitak u vožnji idu ruku pod ruku s visokim stupnjem iskoristivosti.



Nudi dovoljno prostora kako bi odrasle osobe mogle udobno sjediti i u trecem redu, dok velika klizna vrata omogucavaju lagan ulazak. Prtljažnik je prostran - s pet sjedala, osnovni kapacitet iznosi 885 litara, a do maksimalnih 2,297 litara naraste ako se koriste samo prednja dva sjedala.

Alhambra ce biti u ponudi s dvije razine serijske opreme, te s jednim benzinskim (1.4 TSI, 150 KS) i 2 TDI motora s common-rail ubrizgavanjem (2.0 TDI CR 140 i 170 KS) koji dolaze i u DSG varijanti. Svi motori su Ecomotive, što je SEAT-ova oznaka za motore s niskom emisijom CO2, te ukljucuju i novu Start/Stop funkciju.


Podijeli: Facebook Twiter