Stigao hyundai i30 karavan

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Hyundaijevoj gami ovih se dana pridružila nova karavanska izvedba modela i30, koja je premijerno predstavljena na autosalonu u Ženevi u ožujku ove godine.

Dizajn te pogonski sustav novog i30 cw isti je kao kod modela s petora vrata, dok je karoserija 185 mm duža kako bi se povećao unutarnji prostor ne narušavajući pritom dinamičan izgled vozila. Zahvaljujući ukupnoj dužini od 4.485 mm i prtljažniku obujma čak 528 litara, ovaj je model jedan od najprostranijih u klasi, a preklapanjem stražnjih sjedala taj se prostor može povećati do impresivne 1.642 litre.

Kao i klasična verzija s petora vrata modela i30, novi karavan dizajniran je i razvijen u Hyundai centru u  njemačkom Russelsheimu, te je potpuno prilagođen potrebama i željama europskih kupaca. Istodobno elegantan, udoban, prostran i funkcionalan, i30 karavan idealan je poslovni i obiteljski automobil.

U ponudi motora i paketa opreme dostupni su benzinski motori 1.4  snage 100 KS i 1.6  motor sa 130 KS, te 1.6 dizel motor snage 110 KS ili 128 KS. Što se tiče opreme, kupci mogu birati između dva paketa - iStart i iLike. Početna cijena najnovijeg Hyundaijevog karavana u Hrvatskoj je 108.720 kuna.

Ponuda modela i30 cw uključuje jedinstveno Hyundai trostruko petogodišnje jamstvo koje podrazumijeva pet godina punog tvorničkog jamstva, pet godina mobilnog jamstva i pet godina preventivnih pregleda. (K. T.)


Podijeli: Facebook Twiter