Stigao hyundai i30 cw karavan

Hyundai i30 cw karavan (Arhiva)
Hyundai i30 cw karavan (Arhiva)

Hyundaijevoj gami ovih dana pridružila se i nova karavanska izvedba modela i30, koja je premijerno predstavljena na auto salonu u Ženevi u ožujku ove godine.

Dizajn, te pogonski sustav novi i30 cw dijeli s peterovratnim modelom, dok je karoserija 185  mm duža kako bi se povećao unutarnji prostor ne narušavajući pritom dinamičan izgled vozila. Zahvaljujući ukupnoj dužini od 4.485 mm i prtljažniku obujma čak 528 litara, ovaj model jedan je od najprostranijih u klasi, a preklapanjem stražnjih sjedala taj se prostor može povećati do impresivnih 1.642 litre.

Kao i klasična verzija s pet vrata modela i30, novi karavan dizajniran je i razvijen u Hyundai centru u njemačkom Russelsheimu, te je potpuno prilagođen potrebama i željama europskih kupaca. Istodobno elegantan, udoban, prostran i funkcionalan, i30 karavan idealan je poslovni i obiteljski automobil.

U ponudi motora i paketa opreme dostupni su benzinski motori 1.4 motor snage 100 KS i 1.6, motor sa 130 KS te 1.6 dizel motor snage 110 KS ili 128 KS. Što se tiče opreme, kupci mogu birati između dva paketa - iStart i iLike. Početna cijena najnovijeg Hyundaijevog karavana u Hrvatskoj je 108.720 kuna.

Ponuda modela i30 cw uključuje jedinstveno hyundai trostruko petogodišnje jamstvo koje podrazumijeva 5 godina punog tvorničkog jamstva, 5 godina mobilnog jamstva i 5 godina preventivnih pregleda. (K. TADIJIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter