Stepančić za dva tjedna na operaciju

Luka Stepančić tijekom HEP Croatia Cupa u Umagu (M. MIJOŠEK)
Luka Stepančić tijekom HEP Croatia Cupa u Umagu (M. MIJOŠEK)

Puno ranije nego što je itko mogao očekivati, Luka Stepančić je u Flensburgu odigrao posljednju ovosezonsku utakmicu za PPD Zagreb. Dvije minute prije kraja došlo je do teške ozljede koja će ga na dulje vrijeme udaljiti s parketa što nam je u razgovoru potvrdio i sam Luka.

- Dogodilo se ono u što se i sumnjalo, a to je puknuće prednjeg križnog ligamenta desne noge, tako da me za petnaestak dana čeka operacija kod doktora Jankovića u Zagrebu, a nakon toga šestomjesečna rehabilitacija. U trenutku kad se to dogodilo išao sam u jednu običnu "fintu" i koljeno je, da li zbog zamora materijala ili nečeg drugog, jednostavno "propalo" i nije izdržalo - rekao je Luka Stepančić.

Dogodilo se to u trenutku kada je Stepančić bio u sjajnoj formi što je zorno pokazivao na svim utakmicama, kako u SEHA ligi tako i u Ligi prvaka. To nije prošlo neopaženo, pa je već sve dogovorio oko prelaska u redove superbogatog PSG-a nakon ljeta, kad mu istekne ugovor sa Zagrebom. Na njega se najozbiljnije računalo i u svim sljedećim akcijama reprezentacije Hrvatske od kojih je prva ona na Europskom prvenstvu u Poljskoj. Na žalost, to će prvenstvo morati preskočiti. (R. FONOVIĆ)

VIŠE U TISKANOM IZDANJU OD SUBOTE.


Podijeli: Facebook Twiter