Stella za klince

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Stella McCartney napravila je djecju kolekciju za GapKids. U svojoj kolekciji pokušala je uskladiti najnovije trendove, ali i prakticnost i funkcionalnost kako bi olakšala posao svim zaposlenim majkama. Kako je ova dizajnerica i sama majka troje djece, zasigurno zna o cemu govori.

"Mislim kako je moja kolekcija za Gap Kids mješavina razigranosti i prakticnosti. Uostalom, to je i odraz mog branda. Ima klasicnih i bezvremenskih vrlo šik komada, ali i onih cool i zabavnih koji cete lako ubaciti u stroj za pranje rublja. S vremenom cete ih još više zavoljeti", rekla je o svojoj djecjoj kolekciji Stella.

Stella McCartney majka je troje djece - Miller (4), Baileya (2) i Becketta (1), za koje njihova majka tvrdi kako vec svi pocinju imati svoj stav o odjeci i o onome što ce obuci. Tako je od njih dobila povratne informacije o kolekciji koja je namijenjena djeci od rodenja do 12 godina starosti.

Kolekcija stiže 3. studenog u GapKids i babyGap trgovine u SAD, Kanadu, Veliku Britaniju, Francusku, Irsku i Japan, ali i online u SAD-u.

www.moda.hr


Podijeli: Facebook Twiter