Stavros na maratonskom božićnom nastupu

Stavros na Božić nastupio u Buzetu (Alessia STELKO)
Stavros na Božić nastupio u Buzetu (Alessia STELKO)

Do ranih jutarnjih sati zabavljao je Jasmin Stavros posjetitelje devetog izdanja glazbene prosinačke manifestacije "Božić u Buzetu", u velikom šatoru u Mašimovoj škuji u centru Buzeta. Uz pratnju svojeg orkestra Naranča iz Splita, zagrijavao je vjernu buzetsku publiku i posjetitelje iz Istre, Primorsko goranske županije i susjedne Slovenije. Uoči Stavrosovog koncerta pozornicom je suvereno vladao primorski orkestar Nočni Skok, što je uz Stavrosa bio dodatni mamac za goste iz Slovenije.

Neumorni Stavros, očito pretplaćen na božićne nastupe, još je jednom potvrdio da je kralj dobre zabave. Uz standardni koncertni repertoar, na blagdanskom koncertu izveo je i neke nove stvari poput najnovije pjesme "Sretan Božić ljubavi" za koju glazbu potpisuje Luppo, dok se  za prikladni blagdanski aranžman pjesme pobrinuo Mario Mikšić, a produkciju Ljubo Šeperić.

U sklopu prosinačke zabavne manifestacije u petak 30.prosinca u Buzet dolazi još jedna popularna pjevačica poznata po maratonskim koncertima, Maja Šuput koja će sve posjetitelje u velikom šatoru u Mašimovoj škuji također zabavljati do ranih jutarnjih sati i tako ih ugrijati za novogodišnji doček.

Deveto izdanje manifestacije "Božić u Buzetu" održava se uz podršku Grada Buzeta i Turističke zajednice, a izvršni producent programa je Robert Marušić. (G. ČALIĆ ŠVERKO)

na još jednom maratonskom božićnom nastupuDEVETO IZDANJE "BOŽIĆA U BUZETU" Stavros na još jednom maratonskom božićnom nastupu Uz pratnju svojeg orkestra Naranča iz Splita, Stavros je zagrijavao vjernu buzetsku publiku i posjetitelje iz Istre, Primorsko goranske županije i susjedne Slovenije. Uoči Stavrosovog koncerta pozornicom je suvereno vladao primorski orkestar Nočni Skok, što je uz Stavrosa bio dodatni mamac za goste iz Slovenije BUZET Do ranih jutarnjih sati zabavljao je Jasmin Stavros posjetitelje devetog izdanja glazbene prosinačke manifestacije "Božić u Buzetu", u velikom šatoru u Mašimovoj škuji u centru Buzeta. Uz pratnju svojeg orkestra Naranča iz Splita, zagrijavao je vjernu buzetsku publiku i posjetitelje iz Istre, Primorsko goranske županije i susjedne Slovenije. Uoči Stavrosovog koncerta pozornicom je suvereno vladao primorski orkestar Nočni Skok, što je uz Stavrosa bio dodatni mamac za goste iz Slovenije. Neumorni Stavros, očito pretplaćen na božićne nastupe, još je jednom potvrdio da je kralj dobre zabave. Uz standardni koncertni repertoar, na blagdanskom koncertu izveo je i neke nove stvari poput najnovije pjesme "Sretan Božić ljubavi" za koju glazbu potpisuje Luppo, dok se za prikladni blagdanski aranžman pjesme pobrinuo Mario Mikšić, a produkciju Ljubo Šeperić. U sklopu prosinačke zabavne manifestacije u petak 30.prosinca u Buzet dolazi još jedna popularna pjevačica poznata po maratonskim koncertima, Maja Šuput koja će sve posjetitelje u velikom šatoru u Mašimovoj škuji također zabavljati do ranih jutarnjih sati i tako ih ugrijati za novogodišnji doček. Deveto izdanje manifestacije "Božić u Buzetu" održava se uz podršku Grada Buzeta i Turističke zajednice, a izvršni producent programa je Robert Marušić. G. ČALIĆ ŠVERKO  - GO03343302.jpg Stavros na Božić nastupio u Buzetu Alessia STELKO  - GO03343304.jpg Garancija dobre zabave Alessia STELKO


Podijeli: Facebook Twiter