Stavros na Božić zabavlja Buzećane i njihove goste

Stavros je zadužen za božićnu zabavu
Stavros je zadužen za božićnu zabavu

Deveto izdanje glazbene prosinačke manifestacije "Božić u Buzetu", svojim koncertom otvara Jasmin Stavros koji će u velikom šatoru od tisuću kvadrata u Mašimovoj škuji u centru Buzeta, uz pratnju svojeg orkestra Naranča iz Splita, u nedjelju 25. prosinca na sam Božić, zabavljati svoju vjernu buzetsku publiku i posjetitelje iz Istre, Primorsko goranske županije i susjedne Slovenije. Zagrijavanje uoči koncerta prepušteno je primorskom orkestru Nočni Skok, a svi koji dolaze na Stavrosove koncerte znaju da će njegov nastup potrajati do ranih jutarnjih sati.

Stavros se time ponovo vraća u Buzet za kojega ga vežu lijepe uspomene iz osamdesetih godina prošlog stoljeća kada je kao bubnjar na turneji Doris Dragović proveo jedno cijelo ljeto u buzetskom hotelu Fontana, a nastupao svaki dan u priobalnim istarskim gradovima.

Božićni nastup prilika je da se uz Stavrosov standardni koncertni repertoar, čuju i neke nove stvari. Upravo uoči Božića Stavros je predstavio novu pjesmu "Sretan Božić ljubavi" za koju je snimljen i video spot u režiji poznatog redatelja Darija Radusina.

Spot je sniman u studiju Novalis te u centru Zagreba, što je i logično s obzirom da se radi o Zagrebu nositelju titule najboljeg Adventa u Europi. Glazbu za pjesmu "Sretan Božić ljubavi" potpisuje Luppo, a za prikladni blagdanski aranžman pjesme pobrinuo se Mario Mikšić a produkciju Ljubo Šeperić.

Na kraju godine, pet dana kasnije, u petak 30.prosinca u Buzet dolazi još jedna popularna pjevačica poznata po maratonskim koncertima, Maja Šuput koja će sve posjetitelje u velikom šatoru u Mašimovoj škuji zabavljati do jutarnjih sati i tako ih ugrijati za novogodišnji doček.

Deveto izdanje manifestacije "Božić u Buzetu" održava se uz podršku Grada Buzeta i Turističke zajednice, a izvršni producent programa je Robert Marušić. (G. ČALIĆ ŠVERKO)


Podijeli: Facebook Twiter