Starta velika pustolovina "Welcome"

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Jedinstvena pustolovina pod nazivom "Welcome" pocinje u utorak u 9 sati iz savudrijske uvale Gamboz kod svjetionika. Clanovi Welcome tima su, uz autora Daniela Lacka, Marko Rukavina, Cedo Josipovic i Luka Tambac, cija ce se avantura, duga 2.500 kilometara, moci pratiti na web stranici projekta www.welcome.hr.

U Savudriji ce pothvat poceti ispisivanjem slova "W", a nastavit ce se kroz osam nacionalnih parkova, tri parka prirode, cetiri zašticena krajolika, rezervata i geomorfološka spomenika, šest rijeka, 11 planinskih vrhova i beskrajno puno doživljaja, koji cine Hrvatsku zemljom s najvecom dobrodošlicom na svijetu.

Plan prolaska kroz Istru predvida vožnju kajakom do Poreca pa dan kasnije do Brijuna. U cetvrtak ce kajakom i biciklom s tog otocja krenuti za Pazin, uslijedit ce Labin u petak, odakle ce u subotu biciklom i hodanjem nastaviti za Opatiju, odnosno u nedjelju za Delnice.

Projekt je to koji promovira Hrvatsku kao idealnu destinaciju za pustolovni i izletnicki turizam, a realiziran je u suradnji s Hrvatskom turistickom zajednicom.


Podijeli: Facebook Twiter