Starica se ugušila u požaru

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

U požaru koji je buknuo u petak oko 21 sat u obiteljskoj kuci u Škicinima preminula je 83-godišnja M. N. Mrtvozornik je utvrdio da na tijelu preminule nema tragova nasilja te da je smrt uslijedila najvjerojatnije uslijed trovanja ugljicnim monoksidom.

Istražni sudac Županijskog suda u Puli naložio je obdukciju tijela preminule, a policija je ocevid obavila u jutarnjim satima te ce naknadno izvijestiti o uzroku požara.



Na mjesto dogadaja upucena je pulska Javna vatrogasna postrojba i policija. Vatrogasci su lokalizirali i ugasili požar oko 23 sata. Tijelo preminule pronadeno je u kuci tijekom gašenja, a u trenutku izbijanja požara bila je sama u kuci.

Na mjesto dogadaja ubrzo su stigli clanovi uže obitelji koji nam nisu komentirali nemili dogadaj, a policija je tijekom ocevida u subotu ujutro obavila razgovore sa sinom preminule.

Susjedi su šokirani viješcu da je starica stradala u kuci, a jedan nam je susjed rekao da je iz sigurnosnih razloga i on pozvan tijekom požara jer se njegova kuca nalazi neposredno do opožarene kuce.


Podijeli: Facebook Twiter