Starci svladali klince na penale

VEĆ VIĐENO - Finalni dan uvijek napuni tribine (D. MEMEDOVIĆ)
VEĆ VIĐENO - Finalni dan uvijek napuni tribine (D. MEMEDOVIĆ)

Pobjednik 28. izdanja malonogometnog turnira "Moja ulica, moja ekipa 2016 - Suzuki Motortech" je Pizzeria Jupiter koja je u finalu svladala "svoje" klince nakon izvođenja sedmeraca. Tako su stari "picajoli" u svom četvrtom finalu stigli do trećeg naslova, nakon 2004. i 2005. godine, dok su klinci i u trećem finalu, prva dva 2011. i 2012. godine, ostali kratkih rukava.

Slaba utjeha

Prepune tribine Doma sportova "Mate Parlov" u prvom poluvremenu nisu vidjele pogodak, a onda je polovicom drugog dijela Edi Baša srušio u svom šestercu Kevena Drndića i suci se niti trenutka nisu dvoumili te su označili kazneni udarac iz kojeg je Fatos Hoxha doveo "starce" u vodstvo. Tri minute kasnije poravnao je Almir Mehić nakon čega se rezultat više nije mijenjao te se prišlo izvođenju sedmeraca. Za "starce" su precizni bili Fatos Hoxha i Sanel Bojkić, dok je Sandi Gušić promašio okvir gola, ali izvukao ga je njegov golman Nikola Zahtila obranivši udarce Marina Grujevića i Adnana Hasanbegovića, a jedini koji ga je svladao bio je Edi Baša, što je "klincima" bila slaba utjeha.

Nagrade

Uz 15 tisuća kuna za prvo mjesto. Pizezria Jupiter dobila je i priznanja za najbolje igrača i najboljeg golmana "Ulice", koji su završili u rukama Sanela Bojkića i Nikole Zahtile. Klinci su i treći put otišli kući s utješnih osam tisuća kuna, a ovom prilikom pripala im je i nagrada za najboljeg strijelca koju je osvojio Marin Grujević s devet postignutih pogodaka. Nagrada za fair-play završila je u rukama Šikići Uniteda. (I. CEROVAC)

OPŠIRNIJE U TISKANOM IZDANJU OD UTORKA


Podijeli: Facebook Twiter