Stanković: Verbalno me napao Mladen Merzel

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Voditelj HTV-ove emisije "Nedjeljom u dva" Aleksandar Stanković izjavio je za Dnevnik HTV-a kako ga je nakon emisije verbalno napao Mladen Merzel, suprug sisačko-moslavačke županice Marine Lovrić-Merzel koja je gostovala u Nu2, dok je Merzel priopćio da je Stanković zadnja osoba koja može držati prodike o moralu.

Poslijepodnevnu emisiju Nu2 obilježila su povremena rječkanja Stankovića i njegove gošće Lovrić-Merzel, a po navodima HTV-a žestoko je bilo i nakon emisije kada je Stankovića verbalno napao suprug županice. Stanković je za središnji Dnevnik HTV-a uz smijeh rekao kako on nije nikakva velika žrtva u toj priči. No, u ozbiljnijem tonu dodao je da ga je verbalno napao suprug županice.

"To je išlo sve dotle da ga je ona smirivala, govorila mu je otprilike "Mladene daj se malo smiri, Mladene daj nemoj tako", a njegov napad je bio da sam ja loš novinar, da ne znam raditi svoj posao, da si odem potražiti drugi posao, u Saboru najbolje, i da tamo mijenjam zakone, a ne da njega prozivam zbog sukoba interesa, odnosno njegovu suprugu zato jer je dodijelila 180.000 kuna njegovom radiju", kazao je voditelj.

Dodao je kako se toplo nada da će se u buduće javiti i nezadovoljne supruge političara, a ne samo supruzi. Suprug županice, Mladen Merzel, suvlasnik Radija Quirius, reagirao je priopćenjem, ustvrdivši da je "gospodin Stanković zadnja osoba koja može držati prodike o moralu, jer za četiri sata rada mjesečno prima gotovo 12 tisuća kuna poreznih obveznika, što je sramota i za HRT".

"Očito se gospodin Stanković srami današnjeg vođenja emisije kada je naš navodni sukob već počeo komentirati u medijima. Tema razgovora nije bilo gostovanje moje supruge u emisiji, nego njegova izjava da je zakonito, ali nemoralno moje suvlasništvo na radiju", tvrdi Merzel. (Hina)


Podijeli: Facebook Twiter